DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

T. K. Dakota

Tábor 2023

Tábor 2023

Tábor začal jako obvykle procházkou po okolí Dakoty a po cestě hráli různé seznamovačky. Ukázali táborníkům důležitá místa a po cestě našli tajemnou schránku se svitkem. Po návratu čekala večeře s posezením u ohně, při kterém přečetli legendu o Knize tajemství a vyvolali ducha drába Ambrože.

https://photos.app.goo.gl/nKFm8yc8vCAhAR1W9

   

V neděli jsme se kromě hraní her učili i potřebné dovednosti, jako třeba vázání uzlů. Večer si potmě podle indicií došli pro rozdělení do týmů.

https://photos.app.goo.gl/KJgx7TvKgUVPtqSM8

    

V pondělí nám program narušil deštík, tak jsme těžce stíhali hledání a luštění dalších indicií při hledání Knihy tajemství.

https://photos.app.goo.gl/7fZByeYQPugugqpq9

    

V úterý jsme se vydali na výlet do Ostraty navštívit dřevěnou ZOO, vykoupat se a hlavně najít další nápovědu, který ukrývá moudrost. https://photos.app.goo.gl/a5bTQ6T5HM9bdLfj6

   

Ve středu jsme kromě her nacvičovali uzlování a topografii. Odpoledne stihli doluštit další indicii, kterou nestihli v úterý.

https://photos.app.goo.gl/tizEUqMQMAhK1vVaA

    

Ve čtvrtek oblíbená činnost, po týmech jsme si uvařili na oběd kotlíkový gulášek. Odpoledne další indicie, při které se táborníci se trochu naběhali. https://photos.app.goo.gl/ZaiyYe1q1FTQEX219

   

V pátek nám zase sprchlo, tak místo chystání slavnostního ohně nastoupily hry, luštění další indicie a oblíbený bufet na utrácení dakoťáků. Večer podle doplněné mapy vykopali Knihu tajemství a vysvobodili drába Ambrože.

https://photos.app.goo.gl/Fwt8XttAZVp52UN77

     

V sobotu nám ráno opět zapršelo, ale to nám nezabránilo nanosit dřevo a chvojí a připravili oheň na večer.

https://photos.app.goo.gl/vvPhvyY9k4BZKCmy5

   

V neděli postupně vstali, posnídali, pouklízeli co se dalo a s lítostí se vydali k domovu.

 

Ale už se těšíme na další tábor příští rok.