DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

T. K. Dakota

tábor 2024

Tábor úspěšně zahájen procházkou po okolí tábora, zkontrolovali jsme vodu v rybníku, jestli by se dalo koupat, navštívili kamarády z Texasu a po cestě zahráli nějaké poznávačky. Na večeři tradiční špekáčky a večer zpěv u ohně s kytarou.

 https://photos.app.goo.gl/AF4tuz3nYsiPEAXT8

   

Den druhý jsme zvládli bez úrazů a nabitý zážitky. Po ránu se některým moc vstávat nechtělo a rozcvička v oblibě taky moc nebyla. Zvládli jsme další hry, tvoření schránek i šátků, koupel v bazéně i oblíbený dekomlat. Večer byl opět zpěv u ohně, ani se nechtělo jít spát.

 https://photos.app.goo.gl/3KuFQo6pijc1J9JV8

    

Třetí den utekl nějak moc rychle. Ráno rozdělení do týmů, dál soutěže, hry, taky oblíbený kanystr, opět koupel v bazéně a mezi tím výborné jídlo a najednou byla večerka.

 https://photos.app.goo.gl/NiPL2GEYdcYLctoe8

  

Čtvrtý den proběhla rozcvička pro změnu na hřišti a pak už pokračovaly soutěže družstev, ale taky uzlování, střelba ze vzduchovky, nebo poznávání mraků. Den zakončil opět zpěv u ohně.   

  https://photos.app.goo.gl/VM45DNjDafRy5eUF6

   

Den pátý byl hlavně zaměřen na přípravu oběda a to kotlíkového gulášku. Ráno proběhly ještě soutěže, tak se oběd trochu posunul. Do odpolední etapovky nám přišel celkem slušný déšť a po překvápku k večeři kdy byly lokťáky jsme skončili pod střechou při tvoření a deskovkách.

 https://photos.app.goo.gl/vYqRBx2hWNdeF4FS8

   

Šestý den jsme vyrazili na hrad Lukov. Celodenní výlet a ujitých skoro 20 km dal zabrat všem, ale vedoucím asi nejvíc. Po cestě plnili úkoly, po týmech stopovačky a při čekání na oběd se vyřádili na hřišti. Po návratu skvělá večeře, burger a prý lepší než z mekáče. 

 https://photos.app.goo.gl/kU8bXJbid3ng3AzbA

    

Sedmý den opět bojovky a hlavně příprava dřeva na sobotní závěrečný oheň. Večer ještě táborový Daufland a zpívání u ohně. Po večerce jsme dali už dlouho očekávanou noční bojovku.

 https://photos.app.goo.gl/2YfYpNPAhyumiJwa8

   

Osmý den, den ohně byl ve znamení přípravě slavnostního ohně. Přes den ještě soutěže a hry a večer slavnostní zapálení ohně a zpěv až dlouho do noci a už tradiční spaní pod širákem.

  https://photos.app.goo.gl/srxvTgaRhFoPFDnx7

    

V neděli ráno nás venku spící probudil deští, tak nám překazil úklid týpek. Tak jen posnídat, pouklízet co jde a odjezd k domovu.

https://photos.app.goo.gl/TJE72MsYkMzY6jVT7